MITHO asisténcia técnica hostelería
CONSELLS
Nosaltres Serveis Filosofia Mitho Plus Urgències Consells
Descàrregues Socis Proveïdors Treball Empreses amigues Contacte
Alguns consells a tenir en compte :
Reguli correctament els termòstats , de vegades termòstat més baix no significa més fred. A més s'aconsegueix estalvi energètic , més vida de compressor i menys despesa en reparacions .
Estalvi energètic  hosteleria
Reparacións hosteleria mecànic
Si nota moltes vibracions , truqui a un mecànic frigorista , una revisió a temps pot salvar el seu
compressor. Pensi que un compressor que vibri massa pot produir , entre altres coses , trencament de soldadures , desgast de peces internes i components externs , frecs de canonades i cables que acaben deteriorant .
Vigileu la temperatura del motor, de tant en tant, controli al tacte i amb cura de no fer-se mal, la temperatura del seu motor. Si vostè creu que està més elevada del normal truqui al més aviat possible al seu frigorista, ja que això pot ser un símptoma d'una imminent i costosa avaria.
Avaries hosteleria
Avaries compressor refrigeració
Observi amb regularitat si la canonada d'entrada al compressor es gela. Si això és així, i fins i tot comença a gelar-se la paret del compressor, faci que vinguin a fer-li una revisió immediatament El gel en aquesta zona és sinònim de retorn de líquid a compressor i com a conseqüència d'això forçar les seves vàlvules internes, augment del consum elèctric i trencament del compressor.
Mantingui sempre els seus equips nets.
Si hi ha alguna cosa que realment no li agrada a la maquinària de refrigeració és la brutícia, la pols, el greix i elements que obstrueixin la circulació de l'aire, són letals per a l´instal · lació a més que provoquen la pèrdua de rendiment i el consegüent augment de la despesa energètica.
Neteja maquinaria hosteleria
Revisions maquinaria hosteleria

Contracti un programa de manteniment,
Si contracta un programa de manteniment, el seu tècnic vetllarà pel bo i perfecte funcionament de l´instal.· lació, tenint cura i mimant-la per evitar possibles avaries. Ell li aconsellarà de quines són les rutines que són necessàries pel bon funcionament de la seva maquinària.

Segueixi aquests consells i s'assegurarà una llarga vida dels seus equips de refrigeració, evitant desagradables contratemps i malbaratament energètic.
Mecànic maquines hosteleria
   
portat mitho