MITHO asisténcia técnica hostelería
CREDO CORPORATIU
Nosaltres Serveis Filosofia Mitho Plus Urgències Consells
Descàrregues Socis Proveïdors Treball Empreses amigues Contacte

 

Hem de contribuir al creixement econòmic i social de l'empresa en si mateixa i de totes les persones que la integren.

 

Responsabilidad civil corporativa
Calidad servicio técnico hostelería

 

Hem d'oferir als clients uns productes de qualitat i econòmicament rendibles que satisfacin les seves necessitats i cobreixin les seves expectatives.

 

 

Hem de ser lleials amb els compromisos socials que ens corresponguin.

 

Compromiso social empresarial
Compromiso ecológico medio ambiente

 

Hem de ser lleials amb el respecte al medi ambient, desenvolupant i aplicant processos que evitin el deteriorament del nostre entorn natural.

 

Hem de procurar que col · laboradors, proveïdors i les persones físiques o jurídiques que ens ajudin a desenvolupar la nostra tasca, obtinguin a canvi una recompensa justa pel seu esforç.


Recompensa justa
Reglas de mercado justo

 

Hem de ser honestos amb la nostra competència procurant no aplicar estratègies de mercat la moral sigui menyspreable, no contribuint així a degenerar les regles d'un mercat net.

 

 

Hem de desenvolupar en la mesura de les nostres possibilitats sistemes i productes innovadors que ens ajudin a diferenciar de la resta dels nostres competidors i aconseguir ser líders en aquells districtes tecnològics que ens ho proposem.

 

Liderazgo empresarial
Integración, inserción social

 

Hem de desenvolupar mitjançant la inserció laboral, la integració de discapacitats tant físics com psíquics amb polítiques de recursos humans que ho permetin.

 

 

Hem de destinar part del nostre benefici a organitzacions sense ànim de lucre i que les seves missions siguin de tipus humanitari.

 

Beneficio humanitario
Beneficio empresarial

 

Hem d'aconseguir beneficis suficients que permetin la constant expansió de l'empresa i proporcioni una rendibilitat atractiva als accionistes.

 

Nostre credo.

Nostra raó de ser com a organització.

El veritable motor emocional del nostre esforç.

 

servicio tecnico mitho